Els dimonis de Sa Solera Gabellina participaran del correfoc de la Festa de la Primavera de Magaluf , convidats pels Dimonis de Mancor



   Els dimonis de Mancor de la Vall han convidat a participar als dimonis de la Solera Gabellina, al correfoc que es celebrarà el divendres dia 27 de maig a Magaluf, en el marc del Festival de Primareva 2011.
   És evident que hi ha molt bona sintonia entre abdues colles, els dimonis de Mancor de la Vall i els dimonis de Foc de Capdepera, de fet els primers estan ajudant en la creació i consolidació de la colla gabellina
   Dimecres passat els nostres dimonis van anar a Mancor i allà, els dimonis de la Vall els van acollir i els hi van ensenyar la tipologia de pirotècnia que ells utilitzen als correfocs



    Primer varen fer una curta classe teòrica, seguidament aprengueren molts de detalls sobre seguretat i els possibles denous que poden sorgir i, finalment, va passar a la pràctica (el que volien els dimonis gabellins: foc!).
   Una gran iniciativa de part de la colla de Mancor i una gran experiència pels de Capdepera, ja que en temps de crisi tota ajuda és bona i els dimonis han d'assajar i practicar perquè tot surti el millor possible.



   Al finalitzar les proves de pirotècnia, el cap de colla i el president dels Dimonis de Mancor, van comunicara als nostres la posibilitat d'anar a actuar amb ells al correfoc de Magaluf, una possibilitat que els gabellins no podien deixar còrrer.

   El programa de la festa on han de participar els dimonis de Mancor, i on trobarem els dimonis de foc de Capdepera és el següent

Per quart any se celera el FESTIVAL DE PRIMAVERA MAGALUF 2011. Aquesta festa se celebrarà el proper dia 27 de maig a partir de les 23:15 hores  :
23.15 a 23.30 hores: Passacarrers  “DIMONIS” carrer Martín Ros García i carrer Punta Ballena
...
23.30: CORREFOC –DIMONIS de “Mancor de la Vall” (més Solera Gabellina).

Els  “DIMONIS DE MANCOR DE LA VALL” sortiran de l'hotel d´Or Tobago  i faran la desfilada pel carrer Martín Ros García fins arribar al carrer Punta Ballena, des d'aquí baixaran fins arribar a la plaça on es durà a terme el gruix de l'espectacle pirotècnic.

La plaça restarà ambientada i la part final serà curta però intensa amb demostració d'encesa de piroténia de “dimonis I bestià de foc”.……… 36 dimonis, 12 tamborers y 4 dimonis per a moure la bèstia de foc. En total   52 personae, convertiran Magaluf en una “NIT DE FOC”.
 
 
 
Jaume Faba.