Una subvenció permetrà, a l'Ajuntament de Capdepera, contractar tretze persones de l’atur


L’Ajuntament de Capdepera contractarà tretze persones desocupades per desenvolupar projectes d’interès general al municipi gràcies a una subvenció de 90.188,34 euros atorgada pel servei d’ocupació de les Illes Balears.

Els treballadors, la majoria provinents dels sectors de la construcció i la neteja i aturats de llarga durada, realitzaran diferents activitats i a més rebran formació del fitxer d’especialitats formatives a planters, jardins i centre de jardineria, classes d’anglès, d’atenció al client i d’alemany.

Amb aquesta iniciativa es pretén fomentar l’ocupació al municipi i al mateix temps formar els seleccionats per poder cercar feina en sectors més demandats.

Els perfils seran triats pel SOIB en funció dels ingressos, la situació d’atur, les càrregues familiars, l’edat... sempre donant prioritat a persones en situació de risc d’exclusió.

Les tasques que es duran a terme són: dos peons de jardineria per a millores dels espais públics i enjardinats; dos auxiliars de serveis per ajudar a controlar les platges durant l’estiu donant informació del tríptic de bones pràctiques per evitar la música, els fems i el botelló; un auxiliar administratiu; tres persones entre turisme i esports per millorar els serveis d’atenció a les oficines i descongestionar el volum de feina; un auxiliar al centre jove i un altre a la biblioteca; un personal de neteja per ajudar a dependents del municipi facilitant la conciliació de la vida laboral i familiar; un formador per donar classes i un ajudant al centre de dia.

Departament de Premsa
Ajuntament de Capdepera