Una festa en el polígon industrial posa el tancador a la campanya d'UCAP

 

Ucap va tancar la campanya electoral amb una torrada popular en el Polígon de Capdepera, amb l'assistencia d'unes 350-400 persones, segons els organitzadors. 



Durant el sopar es va projectar el video promocial que va fer n'Arnau Serra, aixi com un video amb el "making off" de la gravació. No hi va haver cap míting, nomes unes paraules d'agraïment, per part de n'Albert Llull, a la feina feta per tots els simpatitzants d'UCAP  i unes paraules d'agraïment per l'assistència a la gent, per part del cap de llista Biel Torres.



A continuació va actuar na Marisa Rojas, mentre la gent gaudia del sopar i, fins i tot, alguns valents varen sortir a ballar. El punt fort de la nit, i segurament el mes esperat, va ser l'actuació de la colla de dimonis local, Solera Gabellina, amb el seu estil especial i que varen causar una molt bona impressió a la gent. La festa va continuar amb un poc mes de música, amb na Marisa. Comentar que es va encarregar menjar per unes 500 persones (llom, pitreres de pollastre, xulla, salsiitxes, ensaïmades, llet freda i un poc de licor) i pràcticament no varen deixar res.