Paella, llet freda, música i paraules per tancar
                                                               la campanya de PSM-Entesa



El darrer dia de campanya electoral va ser aprofitat pels distints partits, fins al darrer minut, per fer arribar el seu missatge i per sol·licitar el vot. En aquesta darrera jornada, PP, UCAP i PSM-Entesa dugueren a terme els seus respectius actes centrals de campanya. Aquí vos oferim les corresponents a PSM-Entesa, que va celebrar la cloenda de campanya a la plaça des Sitjar.

Paella, llet freda, música i paraules. Aquest és còctel que oferiren els responsables a la gent que els acompanyà fins a les 12 de la nit. La paella, molt bona (la gent del moll, encapçalada per J.R.Esteva, demostrà una vegada més la seva solvència culinària); la llet freda, també molt bona (a can Patilla en saben molt). La música, a càrrec de na Joana Colom i acompanyants, d'una banda, i del grup Beats VapoRub (amb la sorpresa final de l'aparició de Suso Rexach i Manuel Muntaner), de l'altra. Dos conceptes musicals que, tot i les diferències, encaixaren molt bé en l'ambient de la vetllada.

I les paraules, a càrrec dels tres primers de la llista, Mateu Garau, Antònia Ballester i Pere Fuster. A banda de les referències a la legislatura que ara acaba i de la feina feta, varen voler transmetre una imatge de tranquil·litat i de serenitat, apostant per un futur millor a partir de la pròpia idiosincràsia, sense renunciar a les arrels.