Més de 40 castells omplen el Centre Cap Vermell

L'exposició se podrà visitar fins dia 25 de maig







Fins el dia 25 de maig hi ha temps per veure l’exposició de Castells que els nins i nines d’infantil del col•legi de s’Auba varen fer amb ajuda dels seus pares.
L’activitat consistia en crear un Castell amb material reciclat amb motiu de la fira del Mercat Medieval i el resultat ha estat tan espectacular que tots els castells, més de 40, estan exposats al centre Cap Vermell de Cala Rajada per al gaudi de tothom.
Durant els dies del Mercat Medieval l’exposició ha estat a la sala de plens de l’Ajuntament i han estat molts els que s’han aturat a veure les obres i molts els comentaris i elogis que se’ls hi han fet.



A l’exposició es pot trobar tot tipus de castell, des d’un molt similar al Castell de Capdepera, passant pel castell de les princeses, i per castells com els dels contes on vivien els reis i les reines de l’edat mitjana.
Per a realitzar-los també s’han usat diferents materials, com botelles de plàstic, envasos de iogurt, cartró, paper de revistes, serradís, grava i fins i tot, càpsules de cafetera, molt usades actualment per fer collars i complements.



Amb aquesta activitat els nins i nines han deixat volar la seva imaginació i han creat obres d’art que ben segur agradaran a tots els que les visiten.