Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2395
Es va triar a Cala Rajada al nou Mr Gay Mallorca de 2011 



 El passat 14 de maig el jove mallorquí David Vilches es va alçar amb el títol de Mr Gay Mallorca 2011 durant la Gala que va tenir lloc en una abarrotada Plaça dels Pins a Cala Rajada (Capdepera). Presentada per Ricardo Jordán, la Gala va comptar amb la cantant Natalia que va presentar el seu nou single "Go!".



David de 26 anys va ser el guanyador entre els vuit candidats que es van presentar a l'elecció realitzada a Cala Rajada, en col•laboració amb l'Associació d'Hotelers Cales de Capdepera, l'Associació d'Oferta Complementària de bars, restaurants i oci de Llevant i amb el suport l'Ajuntament de Capdepera (Mallorca).



David està finalitzant els estudis d'especialista sociosanitari per al que ja està realitzan,t en aquests moments, pràctiques en residències de la tercera edat i està molt entusiasmado amb poder representar a l'illa que, per primera vegada, tindrà representació a la final del certamen Mr Gai Espanya a Madrid, l'1 de juliol. 


 
La gala va comptar amb l'actuació especial de Natalia, que va interpretar diversos dels temes del seu últim disc i va presentar el seu nou single "Go!" Que va ser corejat per l’ansiós i expectant públic que va aplaudir aquesta iniciativa per la seva qualitat, elegància i en favor de la normalització del col•lectiu LGTB. 


 
El jurat va estar compost per diferents personalitats del municipi de Capdepera i va comptar amb la presència de José Liberto López de la Franca, el carismàtic presentador del programa "Les joies de la corona" i el dissenyador i estilista Erik Putzbach.