Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2421

Míting de presentació de la candidatura del Partit Popular de Capdepera en el Teatre

 

 Joan Ferrer, candidat a batle pel PP va estar ben  recolzat en la presentació de la  llista amb la qual opta a la batlia de Capdepera. De fet l’acompanyaren els candidats al Govern de les Illes Balears, José Ramón Bauzà, i la candidata al Consell de Mallorca, Maria Salom, i un bon grapat de càrrecs del partit.



  Maria Salom va ser la primera a parlar, per, acte seguit, cedir la paraula al mateix Joan Ferrer. El candidat a batle va enumerar tot un seguit de propostes de caire general, al mateix temps que feia una crítica de la tasca de l’anterior equip de govern de l’ajuntament. Bàsicament,  recordà els tres eixos del seu programa: el turisme, l’economia i el manteniment de les infraestructures. Un punt en què va insistir va ser lel de a regeneració de la platja de Cala Agulla. El canidat a batle va ser l'encarregat de presentar, un per un, tots els que formen la candidatura, els quals pujaren a l’escenari. 



L’últim a parlar va ser el candidat al Govern, José Ramón Bauzà, qui va agrair a la candidatura del PP el seu esforç i invocà la necessitat d’un canvi a totes les institucions, canvi que passa, segons va dir, per un govern dels populars. Durant el discurs va fer referència als problemes de la gent: l’atur, les hipoteques, les dificultats de les petites empreses i autònoms... Comentà que, malgrat les enquestes favorables que els donen majoria absoluta, encara no s’ha guanyat i que cal seguir fent feina fins dia 22.



Per acabar, els tres candidats pujaren a l’escenari per saludar al públic



L’acte  comptà amb una bona presència de públic, que gairebé omplí el Teatre de Capdepera



Com sol ser habitual, després hi hagué un refrigeri per als assistents