Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2291

LA CAMPANYA ELECTORAL JA RODA

L’acte protocol·lari de l’aferrada dels primers cartells a la plaça de la Constitució va donar pas a la campanya electoral que s’enceta avui. El sus per a les eleccions municipals i autonòmiques 2011 van comptar amb la presència de tots els cap de llista locals i d’un bon nombre de membres de les distintes candidatures i de militants de tots els partits, que volgueren fer costat als seus líders respectius.

Inicialment, podem parlar d’un bon ambient, molt distès, en positiu. Com cal.

 

Tot seguit, els equips de treball de cadascuna de les formacions partiren a penjar cartells per tots els espais habilitats per l’Ajuntament, sis en total, distribuïts al llarg i ample del municipi. Les primeres pancartes també aparegueren en aquesta primera nit de campanya, una campanya que, amb tota seguretat, anirà augmentant d’intensitat a mesura que passin els dies.

 

Nosaltres, en ’”El cafè dels dissabtes”, tenim convocats els caps de cartell per al programa del dissabte dia 7 (Capdepera Ràdio, de 17 a 19 hores), en una emissió en què els candidats hauran d’intentar convèncer els electors de la bondat de les seves propostes.