Debats electorals de la Part Forana per RTVMallorca

Dues hores de debat. Diario de Mallorca destaca aquestes frases:


Pere Fuster, candidat de PSM-EN
 "Cal negociar a la baixa les concessions, mancomunar serveis amb municipis veïns o llogar les cobertes dels edificis municipals per instal lar plaques fotovoltàiques".

 Bartomeu Alzina, candidat del PSOE
 "Hem de diversificar, tenim just al costat el Parc Natural de Llevant, la 'llampuga' com a base d'un nou turisme gastronòmic. Potser cal recuperar el sòl rústic".

 Mateu Melis, candidat de Es Grup
 "El model que funcionava fa 50 anys s'ha acabat. L'Ajuntament ha de liderar una taula de professionals, tant dels que visquin directament del turisme com els que no ".

 Joan Ferrer, candidat del PP
 "Els impostos poden baixar si dotam de serveis a urbanitzacions paralitzades, el que permetria començar a construir i que l'Ajuntament rebés nous ingressos ".

 Juanjo Plou, candidat d'Iniciativa-Verds
 "El 'tot inclòs' és la mínima expressió turística que només funciona en països com Cuba o la República Dominicana. És l'últim ou de la gallina dels ous d'or".

 Biel Torres, candidat de UCAP
 "La regeneració del Cala Agulla és molt urgent. Crec que cal mantenir reunions constants entre el batle i el president de l'associació hotelera. Em compromet a això ".

 Deogracias Castellà, candidat d'EU
 "L'única manera d'evitar endeutament i el malestar del poble seria fer uns pressupostos participatius, on els ciutadans tinguin l'última paraula ".