Es Grup presenta la seves llistes, amb Mateu Melis de candidat a batle de Capdepera



  Divendres, dia 29 d'abril, Es Grup va presentar la llista amb què concorrerà a les properes eleccions municipals de maig .



   Primerament va dirigir unes paraules de benvinguda en Damià Gelabert, qui  comentà que en Es Grup s'hi troben gent de diverses ideologies i del caracter municipal del partit. Acte seguit va ser na Pilar Muñoz qui dirigí unes paraules al públic, tot justificant la seva incorporació a la llista d'Es Grup i presentant al candidat a batle Mateu Melis.



   En Mateu va fer una exposició en què parlà breument de l'anterior legislatura i plantejà algunes idees bàsiques del seu programa electoral, fent especial referència al tema econòmic i, en aquest àmbit,  al turisme i la construcció. Insistí en el caracter municipalista de la seva formació (només es presenten al comicis locals). Enumerà algunes tarees pendents que s'han de dur a terme, Can Creu d'Inca, piscina, centre jove de Cala Rajada... i reconegué que en la propera legislatura no se podran fer grans inversions.
   Abans d'acabar agraí l'assitència del públic i convidà als votants a volarar no només els programes sinó les persones que els hauràn de dur a terme.  
   Amb la presentació de tota  la llista se donà l'acte per finalitzat.



  L'acte tingué lloc a ses voltes de can Creu d'Inca i congregà al voltant del centenar de simpatitzants i convidats. Destacaren la presència dels caps de llista del PP (i una nodrida representació de la seva llista) i d'UCAP.



Després de les intervencions se serví  un refrigeri.