Les obres de la zona centre del casc urbà de Capdepera segueixen a bon ritme


   Quan ja semblen acabades les obres al carrer Pla d'en Coset, al manco la solera ja es troba feta, ara s'ha començat la pavimentar el carrer Centre i la plaça des Sitjar, després d'unes setmanes d'obres.  Pel que sembla, malgrat els nostres dubtes, tot estarà llest pel Mercat Medieval, de fet fan una viada.



   D'altra banda l'actuació en el carrer Centre s'ha ajornat per després de la temporada turística, en tant  pot suposar molèsties en els mesos de màxima activitat comercial. Cal dir que les obres estaven programades per a després de les eleccions (final de maig), però els comerciants demanaren l'ajornament. Malgrat això, sembla que caldrà fer una actuació d'emergència en el punt on la passada setmana aparegué un forat a l'asfalt (devant Can Bestard de Capdepera) provocat per una canonada d'agües brutes. Tot d'una se va posar un planxa per sortir del pas, però sembla que abans de l'estiu caldrà intervenir en aquest tram i escometre el projecte del carrer Centre més endavant.



   Com us hem informat dia 28 i 29 hi haurà talls en el subministrament d'aigua ja que se fan feines de revisió de la xarxa a càrrec d'Agües Capdepera, avui matí se canviava una vàlvula a la cantonada del carrer Sud i Llum (davant sa Nostra).



   Com veis, per un motiu o l'altre, tot  el centre de Capdepera es troba en obres.