Cala Rajada es prepara per a una nova temporada, amb bones expectatives de visitants



   Les vacances han començat amb una bona llevantada a les nostres costes. Malgrat tot sembla que Cala Rajada ha reviscolat i als carrers i passeigs, especialment els costaners, hem pogut veure molts de turistes  passejant i disparant les seves càmeres a les onades que rompien a les roques. Els comentaris que hem sentit són satisfactoris pel que fa a les previsions d'ocupació dels establiments oberts. 



  D'altra banda les platges ja es troben a punt per a la nova temporada. De l'Agulla tot esta pendent de l'actuació de la Conselleria de Turisme per a minimitzar (tapar)  el problema de les roques i la posposada regeneració de la platja reclamada pel sector turístic, ajuntament i altres associacions del poble.



  Acabades les obres terrestres a Son Moll, que ha estat ocupada per màquines excavadores fins fa dos dies, la platja és plena de parasols, hamaques, els bars oberts i el servei de vigilància i salvament actiu. Tampoc faltaren a la cita els sufers i molts aprofitaren els excasos raigs de sol per tombar-se a les platges.
   Com a novetat dir que han instal·lat una dutxa vora la plaça de Son Moll.



   Una dada curiosa: ens comentaren que els darrers dies el Castell de Capdepera ha tingut una afluència de visitants mai vista.
   Per cabar unes fotos del temporal de Llevant fetes per en Joan Espiritusanto