Bartomeu Alzina torna a encapçalar la candidatura socialista a l’Ajuntament de Capdepera



El dissabte 16 d’abril va tenir lloc, en el Cantre Cap Vermell, la presentació de la candidatura de l’Agrupació de Capdepera del PSIB-PSOE, que comptà amb la presència de  la presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol.



    L’acte consistí en un discurs del candidat, Bartomeu Alzina, en què recordà algunes de les actuacions dutes a terme pels socialistes, conjuntament amb altres partits del pacte de govern –punutalitzà-, i contrastà la feina feta aquests darrers quatre anys amb les legislatures anteriors. Així mateix assenyalà tot allò que no s’ha pogut concloure pels entrebancs de l’oposició. D’altra banda,  va fer unes pinzellades de les propostes socialistes per a la propera legislatura



    Després de la intervenció, el candidat a batle va presentar la seva candidatura, en la qual cal remarcar la continuïtat de Rafel Fernández i Sebastià Sureda, com a números 2 i 3, respectivament. A la resta de la llista hi ha moltes cares noves.

   L’acte acabà amb unes paraules de Francina Armengol, que convidà els presents a escoltar les propostes dels altres partits però comparant la seva actuació en legislatures anteriors. Va acabar reclamant un esforç dels simpatitzants durant la propera campanya electoral.



 El públic omplí la sala (al voltant de cent vint persones), entre el qual constatàrem la presència de candidats  i destacats simpatitzants d’altres partits de l’actual equip de govern.

  En acabar hi hagué un refrigeri per als assistents