Interesant dabat sobre el sistema educatiu i les necessitats dels infants, a la llibreria Bolic

   Sota el títol de "RESPON EL SISTEMA EDUCATIU ACTUAL A LES  NECESSITATS DELS NOSTRES FILLS?", la Llibreria Bolic va organitzar, el passat dimecres dia 13 d’abril, un debat amb la participació de la directora del C.P. S'Auba, Antònia Tur; la pedagoga i terapeuta, Aina Maria Massanet; la professora de secundària i formada en Pedagogia Waldorf, Inès Torres; i el director de l'I.E.S. Capdepera, Llorenç Llop.

   Després de la presentació i la benvinguda, a càrrec de  David  Flaquer, es va iniciar un torn de paraula entre els convidats, que varen aportar diverses opinions al voltant de les necessitats dels infants i la resposta que reben des de les institucions educatives del municipi. Es parlà del que preveu la LOGSE, dels reptes de l’educació, de les que coses que cal millorar i de valorar el que se fa. A més de constatar els canvis que s’han produït en els darrers anys, es debateren, entre d’altres coses,  la importància de l’educació emocional, de l’autonomia dels centres, de les mancances del sistema educatiu, de la responsabilitat de tota la societat en l’educació dels infants, dels resultats de l’informe PISA...



 Una vegada acabades  les intervencions dels ponents, es va passar a la participació del públic assistent, una vintena de persones, la majoria relacionades amb la comunitat educativa.

 En definitiva, un interessant debat al voltant de l’educació, des d’un caire teòric però amb referències al nostre municipi.