Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2438

Entregats els premis del concurs de dibuix ‘Ni 1 foc al bosc’ a Capdepera



L’Ajuntament de Capdepera i la Conselleria de Medi Ambient del Govern de les Illes Balears han entregat aquest matí els premis als guanyadors del concurs de dibuix Ni 1 foc al bosc, organitzat per la Conselleria i els ajuntaments de Sant Llorenç, Artà, Capdepera i Son Servera, i els centres educatius dels municipis. 








El concurs de dibuix és de a nivell comarcal i es fa per commemorar el Dia Mundial Forestal, el 21 de març,  i les repoblacions fetes durant el curs escolar, com la que els alumnes de Capdepera i Cala Rajada van dur a terme al jardí del centre Cap Vermell a Cala Rajada.



Al concurs han participat els alumnes de 5è i 6è de primària els de 1r d’ESO. El tema era Els incendis forestals destrueixen el bosc. Ni 1 foc al bosc, i es podien representar diferents aspectes relacionats amb els incendis forestals i la seva prevenció.



A Capdepera els guanyadors del concurs són:
Col•legi S'Auba: Mª Bel Moreno Llinàs (6èB) i Maria Requena (5èA)
Col•legi S'Alzinar: Martí Font Moll (6éB) i Gina-Maria Van Schwartzenberg (6èA)
Institut: Carme Sureda (1er ESO A) i Andrés Del Pino (1er ESO A)



Els finalistes dels quatre municipis passaran a la segona fase del concurs a nivell comarcal. El guanyador s’usarà per fer el cartell i un dibuix de cada poble per fer postals de conscienciació ciutadana que es repartiran per les localitats participants.

 

Departament de Premsa
Ajuntament de Capdepera