Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1952

Les nadales dels alumnes de s'Alzinar ompliren de música l'esglèsia de Sant Bartomeu  de Capdepera

 

   Dia 23 de desembre, és el darrer dia d'escola i el dia en què els alumnes i mestres canten les nadales a l'església de Capdepera. Un any més les veus dels més petits convocaren a una gran quantiat de pares, mares, padrins, padrines... fins a omplir de gom a gom l'església, de fet l'espai comença a quedar petit.



    El concert començà a les 10  del matí, amb una referència al cant de la Sibil·la, recentment reconeguda com a Patrimoni  de l'Humanitat per l'UNESCO,  i la projeccció d'un vídeo de la cançó cantada per Caterina Barceló, ex-alumna de s'Alzinar. Tot seguit, i començant pels alumnes de 3 anys, cada curs sortí a cantar les cançons de Nadal que havien preparat dies abans per les professores de música del centre. No cal dir que tots ho van fer magníficament i feren les delícies dels qui escoltaven. Els alumnes de 6è, els més grandets, prepararen una nadala molt especial amb coreografia i molta "marxa".







Just abans d'acabar, i a petició dels alumnes, els  mestres també sortiren cantar la nadala que havien preparada.



   Enguany l'APIMA repartí obsequis entre els alumnes que havien guanyat el concurs de felicitacions de Nadal del centre.



   Acabat el concert tots pujaren al centre per menjar xocolata (preparat per la concesionària del menjador ) i coques. Els alumnes d'Infantil ho feren al menjador i els de primària a les classes. També cal dir que els més petits reberen la visita del partge real, al qui varen poder entregar les cartes dels Reis, que prèviament havien escrit.