Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 3787

La brigada de Patirmoni del Consell de Mallorca neteja del jaciment Es Claper des Gegants



L’Ajuntament de Capdepera continua apostant per dinamitzar el turisme cultural de la zona posant en valor elements patrimonials del municipi. Ara és el torn del jaciment talaiòtic Es Claper des Gegants, a Canyamel.
La Brigada de Patrimoni del Consell de Mallorca, encarregada de la neteja de jaciments i supervisada per arqueòlegs, s’ha desplaçat fins a Capdepera per netejar el poblat i treure a la llum les restes arqueològiques que fins ara estaven cobertes d’herbes i arbusts.



L’Ajuntament de Capdepera s’ha adherit a les visites a jaciments de Mallorca que organitzarà el Consell Insular a partir de la propera primavera, un dels motius pels quals s’ha sol•licitat la neteja del monument.
Per altra banda, des del departament de Turisme de l’Ajuntament, a càrrec del regidor Sebastià Sureda, es vol desenvolupar una segona fase de dinamització amb la instal•lació de senyalització per donar informació històrica als visitants, una idea que va dur a terme l’any passat el Patronat del Castell al Castell de Capdepera.


Departament de premsa
Ajuntament de Capdepera