Prèvia demolició de l'actual edifici

L'empresa S'Entrador,S.L.

vol fer un nou

hotel Son Moll








Segons que recull la premsa d’aquest divendres 24 de setembre, l’empresa S’Entrador,S.L., propietària de l’hotel Son Moll, vol edificar-lo de nou, prèvia demolició de l’actual. No cansarem els nostres lectors amb els fets i actuacions que s’han produït des del desembre de 2008 ençà, perquè aquesta pàgina els ha recollit exhaustivament. Ara ens feim ressò, simplement, de les darreres intencions de la propietat, que ja no passarien per la rehabilitació, sinó per un edifici nou.

 

Així ho explicava dBalerars (24-09-10):

 

La propietat de l’hotel Son Moll ha presentat a l’Ajuntament de Capdepera aquesta setmana un projecte de demolició de l’establiment turístic que es va esbucar el 16 de desembre de 2008 i que va provocar la mort de quatre treballadors. La propietat vol tomar l’edifici i fer-lo de bell nou amb la mateixa altura que té actualment: nou plantes. La intenció de la constructora és fer-hi un nou hotel amb categoria de quatre estrelles. La petició de demolició s’acull a la llei de 16 de juny d’enguany de mesures urgents per a l’impuls de la inversió a les Balears de la Conselleria de Turisme, que preveu aquesta possibilitat.

(...)

Així ho confirmà el regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Capdepera, Bartomeu Alzina: “La propietat ha entrat aquest projecte. També ja té el permís de Turisme i només manca l’autorització de Costes, que compleixi amb les noves directrius del Ministeri de Medi Ambient pel que fa  a la reculada. L’arquitecte municipal farà l’informe i, si així ho preveu la llei, s’haurà de donar la llicència, sempre que es compleixin tots els requisits”.