Les escoles d'estiu de Capdepera i Cala Rajada s'acomiaden amb un gran festival








Un any més finalitzen les escoles d’estiu.

 Ja en són un parell però, com veieu, la il•lusió és cada any més gran. Aquest mes hem celebrat Festes populars del món, la qual cosa ens ha donat l’oportunitat de viatjar al voltant dels cinc continents amb una maleta plena d’il•lusió.



Han estat molts els moments, moltes les coses que hem viscut i après plegats però ja és el moment de l’acomiadament. No és un adéu, sinó un fins aviat.



Tots els monitors i monitores us desitgem el millor i estam segurs que ens tornarem a veure, pot ser en aquesta època, potser en una altra, ja sigui aquí o en qualsevol altra part del món. Basta que tanqueu els vostres ulls i la imaginació farà la resta. Vosaltres decidiu on i quan, sigui allà on sigui i quan sigui, vos puc assegurar que nosaltres hi serem.



Esperem que hagueu gaudit tant com nosaltres ho hem fet amb vosaltres i que l’any que ve volgueu tornar a compartir un viatge. Nosaltres vos estarem esperant.
 


Factoria de Somnis vol agrair a tot l’equip de professionals que ha fet possible que un any més els infants hagin gaudit d’un estiu lúdic i educatiu.

Molts d’anys!!!