Una alternativa esportiva per passar l’estiu a Capdepera


   L’estiu ha arribat i els nins i nines ja han acabat l’escola. A tots els pobles s’organitzen moltes activitats diferents perquè estiguin ocupats els matins, mentre els pares fan feina, i a Capdepera, com la resta de llocs també. Però el municipi gabellí fa tres anys que va començar amb un estiu diferent, organitzat pel Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Capdepera, varen muntar l’Estiu Esportiu. 



   A diferència de l’Estiu Viu o de les escoletes, els nins i nines que participen a l’Estiu Esportiu fomenten uns valors de companyerisme, feina en grup, esforç i vida saludable a través de l’esport, i al mateix temps es posen en forma mentre es diverteixen amb els seus companys. 



   Aquets any l’Estiu Esportiu té 80 nins i nines durant els mesos de juliol i agost i practicaran multitud d’esports, des dels mes clàssics com futbol, voleyball  i natació, fins alguns més desconeguts com el Korfball. 



   Cada any l’Estiu Esportiu compta amb monitors preparats per realitzar els diferents esports i també compta amb la col•laboració d’esportistes gabellins com Claudia Troppa. La novetat de l’any és que els participants coneixeran en persona eminències esportives i olímpics de Mallorca.

Departament de premsa
Ajuntament de Capdepera