Passacarrers del Carme, esclata la festa

Totes les fotos de la desfilada



Els actes de les Festes del Carme començaren, com sabeu, el passat dissabte, dia 3. Però també sabeu que el tro, l'esclat, el bany de multituds, es donen cada any amb motiu del passacarrers. I aquesta vegada no ha estat una excepció. I tampoc ha estat una excepció comprovar com en aquest poble ens podem muntar una desfilada plena de música i color amb elements de ca nostra. A tots ells, una vegada més, la nostra enhorabona: Banda de Música, Banda de Cornetes i Tambors i Els que ningú vol.











S'hi arreplegà una gentada, que va fer el recorregut des de l'església fins al moll, baixant gairebé al llarg de tot el carrer Elionor Servera. I tot enmig de l'admiració d'uns turistes que, en no pocs casos, es pensaren que se celebrava la victòria d'Espanya sobre Alemanya. Segurament hi degué contribuir la bandera espanyola d'en Guillem Danús.







Ja en el moll, després que els músics tocassin "Amparito Roca", els més menuts gaudiren del grup ed'animació infantil Tipi Tipi Top, una presència inevitable i molt esperada, i que a més sempre respon a les expectatives.





Els que ningú vol, ja fora de programa, iniciaren la seva particular desfilada, que mai se sap quan ni on acabarà. I és que aquests tenen corda per donar i per vendre.