Dimecres: Espanya - Alemanya, partit d'alt voltatge


   La sort ha volgut que Espanya i Alemanya hagin anat superant els respectius rivals que s'han trobat pel camí i que ara, en el Campionat del Món de Sudàfrica, hagin de disputar una plaça per a la gran final.

   Del discórrer d'aquest camí que deim, a nivell local també n'hem estat testimonis directes i, en alguns casos, apassionats protagonistes. Les renoueres desfilades automobilístiques s'han anat succeint per part dels seguidors de "la Roja", mentre que per part alemany les concentracions en els llocs habituals també han estat prou espectaculars.

   El dimecres dia 7, a les 20'30 hores, tendrà lloc aquest esperat enfrontament, una mena de revenja d'aquell final del Campionat d'Europa de fa dos anys, en què Espanya va assolir la victòria. Les respectives aficions escalfen motors i, ara ja els n'avisam, un dels dos quedarà pel camí. Així que el nostre consell no pot ser altre que agafar-s'ho amb una mica de tranquil·litat i  no anar ni un mil·límetre més enllà del que pugui ser la sana rivalitat esportiva.