Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1817

El canvi de canonades està previst en el POS ( Pla d'Obres i Serveis)
 










   Un tram de la canonada d’aigües fecals que passa pel carrer Almirall Cervera, a Cala Rajada, es va rompre aquest cap de setmana passat el que va propiciar el seu canvi de forma urgent.
   Aquest fet posa de manifest l’estat de les canonades de la zona compresa entre la plaça els Pins i l’església, que daten dels anys 70.
   El regidor d’Obres i Serveis, Mateu Garau, ha comentat la necessitat de canviar les canonades d’una zona concreta de Cala Rajada a causa del seu deteriorament, i ha explicat que l’Ajuntament té aprovat un projecte amb aquesta finalitat.
   Segons Garau, les obres es varen presentar al Pla d’Obres i Serveis (POS) del Consell de Mallorca del 2010, el que suposaria una subvenció del 60% per part de la Conselleria de Cooperació Local.
   El projecte inclou tres fases d’execució amb un pressupost total d’uns 600.000 euros:  la zona entre la plaça dels Pins i el carrer Ramon Franco; una segona zona al carrer Juan Sebastián El Cano; i una tercera zona entre el carrer de ses Roges i la plaça dels Pins.
  L’Ajuntament encara no ha rebut el vistiplau de la Conselleria, però està previst, un cop acceptat el projecte, començar les obres el proper hivern.


Departament de Premsa
Ajuntament de Capdepera

 Nota:
Fa uns dies publicàvem un nota en què parlàvem del canvi d'un tram de canonades d'aigües brutes al carrer Almirall Cervera. Ara hem rebut aquesta nota de Premsa de l'Ajuntament de Capdepera, que amplia l'informació.