Intent de robatori a l'oficina de

 “Sa Nostra”

de Cala Rajada

 

Image

Aquest matí de divendres, 21 de setembre, els empleats de l’oficina de “Sa Nostra”  de la Plaça dels Mariners de Cala Rajada, se n’han duit la desagradable sorpresa d’un intent de robari que, finalment, els mateixos treballadors ha frustrat.

 

El fet ha estat que un individu que parlava castellà amb accent estranger, ha aprofitat un descuit per passar darrere una de les taules d’atenció al públic, d’on ha agafat una quantitat indeterminada de doblers i ha fugit corrents en direcció al moll. Alguns dels empleats han partit rere el lladre i, amb l’ajuda d’alguns transeünts, l’han pogut agafar en el passeig Gabriel Roca, on l’han immobilitzat.

 

Tot segui s’ha demanat l’ajuda de la Guàrdia Civil, a la qual s’ha lliurat aquest individu. Segons se’ns ha informat a la mateixa oficina de “Sa Nostra”, s’ha pogut recuperar la quantitat íntegra que el malfactor havia sostret.

 

Finalment, tot ha quedat en un episodi, sense més conseqüències. Si de cas, cal destacar la capacitat de reacció que han tengut els empleats de l’entitat bancària, que ha fet possible que el robatori quedàs en un intent.