El Patronat del Castell de Capdepera vol dinamitzar i revalorar l’element patrimonial amb visites guiades i merchandasing


    Dues noves tasques han començat al Castell de Capdepera amb les quals es pretén millorar i dinamitzar el turisme que s’apropi a visitar el poble fortificat, un guia-informador que respon les preguntes dels visitants i que també realitza visites guiades pel Castell amb aturades a l’Exposició permanent de la LLata i a la Capella, explicant als assistents tota la història que envolten les murades i ampliant les dades que ofereixen els taulells informatius. El servei està disponible en quatre idiomes: anglès, francès, alemany i italià, a més, és clar, de català i castellà.    

Image

    L’altra feina que es realitza al Castell és la de comercial, una figura que s’encarrega de vendre el merchandasing i les rutes guiades als centres escolars, agències turístiques, hotels, etc. Ara es disposa de ventalls i bosses amb la imatge corporativa del Castell de Capdepera però des del Patronat del Castell asseguren que s’ampliarà.
    La incorporació d’aquests dos treballadors ha estat possible gràcies a la subvenció de la Conselleria de Treball i Formació del Govern Balear cofinançada pel Fons Social Europeu. La idea fonamental del Patronat del Castell és revalorar l’element patrimonial que suposa el jaciment i dinamitzar el turisme els mesos d’hivern. 
   Cal recordar que la pàgina web del Castell de Capdepera www.castellcapdepera.com està en funcionament en quatre idiomes: castellà, català, anglès i alemany.


Departament de premsa
Ajuntament de Capdepera