GUANYADORS PREMIS

PLOMA DE FERRO 2009


Aquest divendres, dia 30, es lliuraran els guardons, en el Teatre Municipal





    El sabadellenc Jordi Solé Comas, el mataroní Joan Carles Pujalte i Daniel Pau Bosch Badenes, com a autor local, han estat els tres guanyadors dels premis de narrativa curta “Ploma de ferro” 2009, organitzats per l’Ajuntament de Capdepera, al qual s’han presentat 40 narracions (32 procedents de Catalunya, 2 del País Valencià, 1 de Lisboa i 5 de Balears).
   El primer premi, valorat amb 700 € ha estat per a la narració “L’art familiar”, de Jordi Solé; el segon premi, valorat amb 400€, ha estat per a “Interludi barroc”,  de Joan Carles Pujalte; i el premi per a autor local, amb 300€, ha estat per a Daniel Pau Bosch Badenes, per a l’obra “Mort en diumenge”.
   Aquest concurs de narrativa curta “Ploma de ferro” l’organitza l’Ajuntament de Capdepera de manera ininterrompuda des de 1993. Des de llavors ha passat per diferents vicissituds i avui per avui s’ha convertit en un clàssic dels certàmens de narrativa breu a les Illes Balears i dels més ben dotats econòmicament. Enguany ha comptat amb un jurat compost pels escriptors Sebastià Alzamora, Josep Lluís Aguiló, M. Magdalena Gelabert i Cristina Salom.
   El lliurament d’aquests premis tendrà lloc aquest divendres dia 30 d’octubre a les 20h al Teatre de Capdepera i comptarà amb l’actuació del grup Entreveus, patrocinat pel Departament de Cultura i Patrimoni del Consell de Mallorca.
   Les obres guanyadores d’aquesta edició es podran consultar en propers mesos en format digital a través del blog del Servei d’Assessorament Lingüístic municipal i de la revista Cap Vermell digital. També es publicaran l’any 2011 en un recull editorial.


 Servei
d’Assessorament
Lingüístic

Ajuntament de Capdepera