Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2514


Després de més de 40 anys de servei,
en Vicenç de Sa Nostra se'ns ha jubilat



















Exactament, quaranta-dos anys i mig són els que en Vicenç Nadal ha prestat els seus serveis a la Caixa de Balears "Sa Nostra". Hi va entrar a l'any 1967, a la central de Palma, va passar per Artà i va arribar a Cala Rajada, el seu poble natal. Aquí s'hi ha estat 34 anys, inclòs un parèntesi de tres anys en què va estar al capdavant de l'oficina de Capdepera. En definitiva, tota una vida laboral al servei de l'entitat d'estalvi que per a Vicenç es va convertir, a més del lloc de feina, en un espai per a conrear l'amistat i per posar al servei de la seva tasca una bonhomia incommensurable. En Vicenç "de Sa Nostra" ha esdevingut una institució local, apreciat i respectat de tot el poble.

Ara li ha arribat el just premi de la jubilació, el merescut descans després de tants d'anys de servei. I aquest fet és el que va ser aprofitat per un nodrit grup d'amics, aquest passat dia 6, dia de sant Salvador, darrer dia de feina d'en Vicenç (i a més dia del seu aniversari), per plantar-se a l'oficina de Sa Nostra poc abans de tancar, i fer coa davant la seva taula, amb qualsevol excusa: demanar un extracte, obrir una llibreta o fer un traspàs...  

Image

Evidentment, tot era una broma i el desig d'estar amb en Vicenç en els darrers moments d'activitat laboral. I fins i tot Televisió de Mallorca en va passar, per a recollir aquests instants irrepetibles d'una trajectòria professional excepcional. Era el reconeixement a una persona que haurà deixat una petjada imborrable i a qui tots enyorarem quan anirem a fer qualsevol gestió a Sa Nostra.
Image

Evidentment, amic Vicenç, "Cap Vermell" et desitja molts d'anys d'una daurada jubilació, en què tots els teus projectes de vida hi trobin agombol. Enhorabona!