Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2163


 Els propietaris de l'hotel Son Moll, la família Serrano, diu ara que el batle els havia donat permís de paraula per començar les obres






"Diario de Mallorca" (07-02-09) fa referència a una nova compareixença de distints imputats del cas hotel Son Moll, davant el jutjat de Manacor, per a prestar declaració, una vegada més. Entre d'altres aspectes, l'esmentat rotatiu fa referència a un presumpte permís verbal que el batle hauria donat per a començar les obres, i ho diu amb aquestes paraules:


"Rosalía Vidal afirmà en la seva declaració, que el batle de Capdepera, Bartomeu Alzina (PSOE), tenia ple coneixement de les obres de reforma i modernització de l'hotel, fins a l'extrem que havia concedit autorització verbal per tal que aquestes es pogueissin desenvolupar. Així mateix, de les declaracions practicates va transcendir que la propietat insistí en la mateixa tesi en recordar que en el seu moment es va demanar permís per a ocupar la via pública i l'Ajuntament de Capdepera cobrà les taxes corresponents. Havent-hi consentiment tàcit, distintes fonts implicades varen coincidir a advertir que, constatada la manca de llicència d'obres, tot apunta a la imputació del primer edil socialista gabellí".

De la seva banda, aquesta revista ha pogut saber que el mateix divendres hi hagué una nova inspecció ocular del lloc dels fets i que aquest dilluns, dia 9, n'està prevista una altra, i que fins i tot s'ha prohibit l'estacionament a la plaça de Son Moll.

(foto: Guillem Bosch / Diario de Mallorca)