Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 423
Després de les bregues al carrer de la darrera setmana.


Davant les bregues que s'han produït els passats caps de setmana als carrers de Cala Rajada, a les portes de locals d'oci, l'equip de govern ha decidit convocar la Junta local de seguretat de Capdepera.

La intenció és aturar aquests desordres públics que s'han difós per les xarxes i donen una imatge molt negativa del poble. Malgrat coincidir en l'inici de la temporada turística i l'obertura massiva de locals d'oci nocturn, les i els implicats són residents del municipi. El regidor de policia. Manuel Filgueiras, declarat que "davant proximitat de la temporada turística des de l'ajuntament estan treballant per erradicar aquestes bregues, per això a més de la Junta de Seguretat de Capdepera, en la que demanaran més efectius de la Guàrdia Civil per vigilar el municipi i les zones més conflictives de Cala Rajada, el seu departament està valorant com millorar la seva tasca de vigilància i prevenció". En aquest sentit, també ha comentat que és molt important la col·laboració del personal de seguretat dels propis locals, avisant tot d'una que s'iniciïn les bregues.

S'ha de dir que bregues a les portes dels locals d'oci sempre han existit, però amb la seva difusió per les xarxes amplifiquen el problema, sense voler llevar gravitat als fets.

Esperem conèixer les propostes concretes que surtin de la reunió i com s'apliquen.

Mentre a la premsa escrita i a IB3 som notícia diuen per culpa de l'alcohol.


La Junta municipal de seguretat està formada per:
Delegació de Govern: Representants de l'administració central que col·laboren en la coordinació de les forces de seguretat. Delegació de Govern: Representants de l'administració central que col·laboren en la coordinació de les forces de seguretat.
Capitania de la Guàrdia Civil: L'òrgan responsable de la seguretat i l'ordre públic a escala nacional.
Policia Local: El nostre cos de policia municipal, que vetlla pel benestar i la seguretat de la ciutadania.
Ajuntament de Capdepera: L'entitat local que coordina i col·labora amb les altres institucions per garantir la seguretat ciutadana.