Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 382



En distints punts de la xarxa viària han aparegut una sèrie de grans forats en l’asfalt. Es tracta de la realització de les obres de canvi de canonades que s’usen per distribuir l’aigua de la bassa de Son Jaumell als usuaris. 

Ja informàrem, el mes passat, que se tallaria l'aigua per a dur a terme les obres de millora de la xarxa de distribució.

Clica la imatge per a veure l'article ( 01.01.2024)

L’obra promoguda pel Govern Baalear i realitzada per l’empresa Tragsa, consisteix en passar les noves canonades de PVC per l’interior de les antigues (de major diametre), tram a tram, evitant obrir tota la xarxa de distribució. Les antigues canonades no suporten la pressió i de tant en tant rebenten provocant fuites i enfonsament de la calçada. Les noves canonades tenen unes característiques que suporten millor la pressió de l’aigua.

Ens han comentat que, en una primera fase se realitzarà el tram de la bassa fins el camp de golf Roca Viva, que esperen que s’acabi en el mes d’abril. Posteriorment s’obrirà la distribució d’aigua per a tots els regants i, en acabar la temporada, se retomaran les obres fins completar la substitució, evitant molèsties durant els mesos d’estiu, per no afectar a la temporada turística.