Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 344

L'Ajuntament de Capdepera, l'Associació Hotelera de Capdepera amb Visit Capdepera participen en la Fira FESPO ZÜRICH 2024



L'objectiu és promocionar el nostre municipi com a destinació turística de qualitat, diversa i sostenible, i establir contactes amb operadors i agents de viatge del mercat centreeuropeu.

La Fira de Zúric és una de les més importants d'Europa en el sector turístic relacionat amb el golf, amb més de 50.000 visitants professionals que podran conèixer la destinació turística del municipi de Capdepera i la seva oferta hotelera i d'esports a l'aire lliure.

L'estand de Visit Capdepera oferirà informació sobre l'oferta hotelera, gastronòmica, cultural, natural i esportiva del municipi, així com sobre els seus atractius patrimonials, com el castell de Capdepera, les platges i cales, o les rutes senderistes.

La batlessa de Capdepera, Mireia Ferrer, ha destacat que la participació en la Fira de Zúric és una oportunitat per "posicionar el nostre municipi com a referent turístic a Europa, amb una proposta de qualitat, diversa i plural, que respecta el medi ambient i la identitat cultural del nostre territori". Ferrer ha subratllat que la fira és un "escenari idoni per establir contactes amb els principals agents del sector, i mostrar-los la nostra capacitat d'adaptació i innovació davant els nous reptes i demandes del mercat".