Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 670

 

Divendres, 26 de gener, els veïns i veïnes de la zona de sa Pedruscada es van reunir al local d’Es Faralló per a explicar com ha quedat la situació de les seves reivindicacions amb l’anunci de l’equip de govern de suspendre les llicències en el solar de Sa Pedruscada, i les accions a fer d’ara endavant.
 

La reunió, que reuní una cinquantena de veïnats, va començar amb la benvinguda de na Trini Tarazaga que explicà resumidament com començaren les mobilitzacions per redimensionar el projecte. Insistí en que la urbanització de Sa Pedruscada amb les normes actuals afecten mediambientalment només als veïns sinó a tot el municipi. Seguidament Carlos Loshuertos comentà  les gestions fetes, assessorats per l’arquitecte Mateu Carrió, fins aconseguir la suspensió de llicències per un any.

Però el més important de la reunió van ser les explicacions de l’arquitecte Mateu Carrió, qui comentà el que s’havia fet a nivell urbanístic i el que calia fer per dur un seguiment del procés. Acabada la seva acurada exposició els assistents van fer tota casta de preguntes per aclarir els dubtes que tenien.
 

També se demanà la col·laboració dels veïns per poder mantenir l’assessorament durant el que manca del procés i redactar les al·legacions oportunes d’acord a les reivindicacions manifestades per “SOS Pedruscada”. És a dir que el projecte s'executi amb els mateixos nivells d'edificabilitat  i intensitat d'usos que les zones del voltant, proposta recolzada per més de 4000 signatures de suport.

Demanaren una donació voluntària a partir de 50/100 euros per família, per cobrir les despeses d’assessorament tècnic i seguiment. 
 


Informació: