Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 391


 

Aquesta setmana l'Ajuntament de Capdepera va celebrar el 1r Consell del Pla Local d'Infància i Adolescència del curs 2023/2024 en el que hi assistiren regidors i regidores de l'Equip de Govern, el departament de Benestar Social i tots els consellers i conselleres de l'alumnat.

Els consellers i conselleres van tenir una primera comissió de treball per tractar els drets dels infants i adolescents i posteriorment el primer consell va servir per a tenir una primera presa de contacte entre el consistori i els nous consellers i conselleres que van tenir un torn de precs i preguntes per sondejar les possibilitats de les seves propostes i les inquietuds mostrades per a millorar el poble amb les seves aportacions.

Totes les propostes van ser de l'interès de l'equip de govern que les va poder escoltar i podrà fer feina per agilitzar i donar resposta a les necessitats dels infants i adolescents del municipi.

La creació d'aquest Consell neix de l'interès de proveir un espai de representació infantil i juvenil permanent que permeti introduir la mirada dels menors en la política local. Aquest té l'objectiu de conèixer la perspectiva dels infants i joves, les seves opinions, necessitats, propostes i les seves inquietuds en relació amb el seu municipi.

Els consellers, conselleres i els seus suplents, s'han elegit democràticament entre l'alumnat de l'IES CAPDEPERA i dels centres escolar S'AUBA i S'ALZINAR.

Els consellers i conselleres seran els representants del seu curs i assistiran tant a les comissions de feina com a la sessió del Ple del Consell d'Infància i Adolescència.

Ajuntament de Capdepera
Consell de Mallorca
Institut Mallorquí d'Afers Socials - IMAS