Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 637



Diumenge, 3 de desembre, va tenir lloc l’encesa de les llums de Nadal a la plaça Castellet de Cala Rajada organitzada per l’Ajuntament de Capdepera. És tracta la primera vegada que se fa un acte semblant en el nostre municipi (seguint l’estela d’algunes ciutats predecesores) i comptà amb una gran acceptació de públic de totes les edats que omplí la plaça Castellet.
 

La festa començà al passeig Marítim amb el “Cercaviles de la Llum” amb Batucap que aportà la música i el ritme de batucada, i l’espectacularitat dels personatges de Generación X Show.







A l’arribada a la plaça Castellet molta gent esperava el cercaviles per assistir al compte enrere de l’encesa després d’escoltar les paraules que dirigí la batlesa als assistents.
 

L’encesa sorprengué amb una gran bolla de Nadal i un grandiós regal. Molta gent aprofità per a fer-se fotografies amb les grans peces il·luminades, tota una sorpresa.



Feta l’encesa s’inicià un concert de nadales tradicionals a càrrec de “Projecte Assac”, liderat per Sebastià Llabrés i Càndid Trujillo, que combinaren instruments tradcionals amb  tonades tradicionals i nous ritmes. Una proposta molt interessant.

 

Durant tot el temps vam gaudir de la xocolata calenta i els dolços aportats per l’alumnat de 6è curs del CEIP s’Auba, per obtenir fons pel seu viatge d’estudis. Tot un encert per aportar un poc de caliu en la freda nit.

 

Enhorabona als organitzadors i operaris, que fins el darrer moment van treballar en el muntatge de la instal·lacció.