Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 310


Dia 5 de desembre es celebra el Dia Internacional del Voluntariat i volem donar les gràcies a tots i totes les que participen com a voluntariat d’alguna assocciació del municipi i molt especialment als voluntaris de Protecció Civil de Capdepera per la seva dedicació i compromís amb la societat. 



Els grup de voluntaris de Protecció Civil a més dels serveis que realitzen fen els esdeveniments del nostre municipi o en les actuacions de salvament o emergència, han de participar en les activitats de formació per poder donar una resposta ràpida, eficaç i coordinada.



Cal valorar i agraïr el temps i esforç que dediquen a ajudar als altres i sense demanar res. Gràcis als voluntaris i voluntaries de Protecció Civil de Capdepera, de Creu Roja, de Càrites, de les entitats esportives i culturals... 

L’Assemblea General de les Nacions Unides del dia 17 de desembre de 1985  va acordar que el  5 de desembre se celebrés mundialment el Dia Internacional del Voluntariat, per tal de contribuir i sensibilitzar al públic de tot el món sobre el voluntariat des de totes les seves vessants.