Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 568

 

Dissabte, 28 d’octubre se va celebrar la competició que es considera el tancament de la temporada de caça-fotosub apnea, que de cada vegada compta amb més participants, tant locals com del panorama nacional. 

Enguany ha tingut una participació excepcional de 50 competidors agrupats per parelles. Habitualment ho solen realitzar a Cala Morlanda però degut al mal temps canvià d’ubicació i se celebrà a la platja de n’Aladern a sa Font de sa Cala. 

Organitzat per Juan Moyà Galmès, va ser tot un èxit de participació i organització, complint amb l’objectiu de gaudir de les nostres aigües i de la companyia dels participants, en un ambient de companyerisme i convivència..

 Els campions va ser la parella formada per Juan Antonio Carballo i Isidro Felipe Pérez, en segona posició Belén Caro amb Carlos Minguell, mentre que l’amic Joan Sans amb Juan Cardona van aconseguir la tercera posició.
 

Cal ressenyat la participació de dos joves que s’estrenaven en la competició i que gaudiren de valent, comptant amb el suport i els ànims de la resta de competidors.

Se consolida així el Open de Manacor com gairebé l’Open de Mallorca amb una gran participació i el gran nivell dels fotògrafs  (molt el valoraven com una competició nacional per equips).
 

I per acaba al lliurament de trofeus una bona paella per recuperar forces.

Enhorabona a tots i totes!

  

Nota de redacció:
A la secció fotografia dominical publicarem una col·lecció d’imatges del nostre col·laborador Joan Sans i el seu company de competició Juan Cardona.