Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 454



Ecovidrio, la Fundació Contigo i l'Ajuntament de Capdepera posen en marxa la campanya "Recicla Vidre Per Elles" per a donar suport a la recerca contra el càncer de mama i el reciclatge d'envasos de vidre.

Els contenidors d'aquesta campanya s'han situat al costat del Centre Cap Vermell de Cala Rajada.

● Tot el recaptat es destinarà a la Fundació Contigo contra el Càncer de la Dona, que compta actualment amb 20 projectes enfocats en l'estudi d'aquesta malaltia i els seus diferents tractaments.

● Ecovidrio porta 9 anys consecutius al capdavant de la iniciativa "Recicla vidre per elles", enguany la campanya arribarà a més de 140 ciutats, entre les quals es troba Capdepera per a donar suport a la recerca i promoure la prevenció d'un càncer que afecta 1 de cada 8 dones a Espanya.

● Sota el lema d'enguany "Invertir en recerca, és invertir en vida" Virginia Torreta, Alba Redondo i Eva Navarro, jugadores de futbol femení de primera divisió, es vesteixen de rosa i s'uneixen a l'equip d'Ecovidrio i la Fundació Amb tu per a sumar-se a la lluita contra el càncer de mama al mateix temps que fomenten el reciclatge de vidre.