Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1421



El Partit Popular de Capdepera i Més per Capdepera, ambdós amb cinc regidors a l'Ajuntament de Capdepera, han signat avui (dia 23 d'octubre) un acord de governabilitat per aquesta legislatura. Després de signar l'acord han remès un comunicat i les imatges que acompanyen aquesta informació. 

" SIGNATURA D’UN ACORD DE GOVERNABILITAT ENTRE EL PARTIT POPULAR I MÉS PER CAPDEPERA

El Partit Popular i MÉS per Capdepera hem signat avui dilluns un acord per garantir la governabilitat de l'Ajuntament de Capdepera el que resta de legislatura.

En les eleccions municipals del passat mes de maig la ciutadania va votar clarament a favor d'un canvi. PP, PSOE i MÉS van aconseguir cinc regidors cada un i s'obrí un escenari sense cap majoria clara a favor de cap dels partits. Aquest triple empat fa molt difícil un govern en solitari de qualsevol partit durant quatre anys. Davant el volum de feina que suposa un municipi com el nostre i la inestabilitat a la qual estaria abocat el consistori a l'hora de prendre qualsevol decisió, fan imprescindible una entesa que posi per damunt els interessos del municipi als interessos de partit.

Ambdues formacions som conscients que es tracta d'un acord entre dos partits amb ideologies distants i amb grans diferències programàtiques a nivell supramunicipal.

Però, posats en comú els dos programes electorals locals, resulta que les prioritats i els punts en comú són molt superiors a les diferències. Hem arribat a la conclusió que ara és el moment de prioritzar Capdepera, per solucionar tots els problemes de la ciutadania i treballar per millorar el nostre municipi.

Hem estat capaços d’arribar a una entesa que satisfà els dos partits i creiem que aquesta serà molt beneficiosa pel conjunt de Capdepera. Ens comprometem a treballar incansablement per dur a terme les accions pactades i estar a l’alçada de la confiança dipositada per la ciutadania.

En compliment de l'acord, que s'adjunta a continuació, la batlessa, Mireia Ferrer, convocarà un ple aquesta mateixa setmana per delegar les competències entre els regidors d'un partit i l'altre".

Clica la imatge per llegir o descarregar el pacte de govern en PDF


El acord de governabilitat complet el podeu descarregar en PDF cliclant la imatge del que serà el proper equip de govern de l’Ajuntament de Capdepera.

En un ple extraordinari que se celebrarà previsiblement el proper dijous 26 d’octubre, la batlessa delegarà les funcions als nous regidors i se modificaran les comissions informatives i la nova junta de govern.

El nou equip de govern quedarà format per cinc regidors del Partit Popular: Mireia Ferrer (batlessa), Paulí Faba, Agripina Rocha,  Sergi Viejo i Manuel Filgueiras ; i cinc de Més per Capdepera: Núria Garcia, Mireia Ferrer, Margalida Bisquerra, Yannick Wilken i Joan Campins.