Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 489
L'Ajuntament de Capdepera i l'Associació Hotelera de Capdepera promocionen la Mitja Marató de Cala Rajada al "Made to run" de València

 

L'Ajuntament de Capdepera junt amb l'Associació Hotelera de Capdepera i Visit Capdepera es troben a València donant a conèixer la Mitja Marató de Cala Rajada que es celebrarà el 13 d'abril de 2024. Amb la presència de la nostra destinació turística al cap de setmana "Made To Run" donam a conèixer el nostre municipi a un dels esdeveniments més importants a nivell nacional dels esportistes d'aquesta modalitat, i aprofitam per mostrar tota l'oferta esportiva, gastronòmica, històrica i cultural que té Capdepera.

L'Ajuntament de Capdepera i l'Associació Hotelera de Capdepera treballen conjuntament per a la promoció del municipi com a destinació turística de qualitat. La seva participació en aquest esdeveniment esportiu és una mostra del seu compromís amb el desenvolupament del turisme a Capdepera i de la seva voluntat de continuar treballant per millorar els serveis i les infraestructures per als visitants.