Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1109
Una vegada feta efectiva la renúncia de Bartomeu Moll.
.


Com ja es va publicar a aquestes pàgines, era un secret a veus que Tomeu Moll dimitiria del seu càrrec de regidor per tal de facilitar, en un futur, un acostament entre el PI i PP. Malgrat ens arriben rumors de contactes, l'entrada del regidors d'El Pi en el pacte de govern municipal no s'ha materialitzat encara.

Aquesta dimisió se va concretar en el ple del Ple odrinari de 12 de juliol de 2023. En Tomeu Moll se acomiadava com a regidor amb aquestes paraules: 

" Voldria començar agraint als ciutadans de Capdepera la confiança que em varen deixar fa 4 anys i als que ho feren fa 2 mesos. Voldria agrair a la meva gent el seu recolzament i confiança.
Qui bé em coneix sap qui som i com som, per jo és lo més important, per això les don les gràcies a tots, a tota la meva gent, gràcies per tot. També un agraïment especial a la meva família que en alguns moments ho han passat malament, en vaig ésser conscient el dia de les eleccions municipals, vaig veure llàgrimes d'alegria i de la tensió acumulada, eren sentiments que ja no es podien amagar més, va ser quan vaig obrir els ulls, vaig veure que ho passaven igual o pitjor que jo, però així i tot sempre em varen recolzar i sempre vaig tenir una bona cara... mai em varen demanar que renunciés a la meva acta de regidor perquè sabien lo important que era per jo. Vos deman perdó pel temps, l'atenció i tot el que vos hagi pogut faltar de la meva part a lo llarg d'aquest temps. Avui puc dir que la decisió que vàrem prendre tots junts i que avui reflectim es l'encertada, ho tinc més clar que mai.
Ser regidor ha estat tota una experiència on he pogut aprendre, ajudar i servir a la gent, he rigut, he patit i sobretot he après... He intentat escoltar i aprendre de totes les persones que m'he trobat al consistori ja que tots som representants del poble i malament no pensem igual sempre mirarem de fer lo millor per Capdepera...
"Governem per tots, pels que ens han votat i pels que no" "el vot sempre es deixa, mai es dona" "VENIM A SERVIR A I NO A SERVIRMOS DE" "sa política és intentar arribar a acords amb gent que no pansa com tu" ... Aquestes són dites que m'han dit alguns regidors en qualque moment que tal vegada no ho recorden però jo, com veis, les tinc presents.
Als meus companys les anim a dur endavant les propostes que tenim ja que son necessitats i no s'han de veure emboirades en paperassa... Hem de trobar la manera per fer-les possible. Hem de ser conscients que som regidors 4 anys i no 20 dies de campanya. Que durà feina, si; que serà complicat, si; però ho varem prometre? Si, idò hem de lluitar per fer-ho possible... El municipi pot arribar a entendre que no se pugui fer alguna proposta, el que no pot entendre el municipi és que no hi hagi il·lusió, ganes i esforç... Jo he intentat fer-ho així i així vos assegur que ho farà la persona que rebrà la meva acta de regidor, no entenem la política d'altra manera.
Vull dir que sa paraula renúncia en aquest cas no és massa encertada, jo triaria cessió o donació d'acta, avui faig una passa al costat i deix l'acta de regidor a N'Edu, un amic, un familiar que he triat, company de partit volem que pugui viure aquesta experiència. El que feim avui no és res més que un simple tràmit, per jo ell és regidor des del dia de les eleccions municipals, l'entrada de n'Edu és una decisió consensuada dins el partit, dins la família i dins el nucli d'amics des del primer dia que vàrem decidir presentar llista. Sempre vàrem dir en campanya, que tots comptem per igual i ara mateix ho estam demostrant, ja que jo seguiré ajudant dins el partit com el primer dia. Es Grup o El Pi som un equip nou que volem agafar més experiència de cara al 2027, hem vingut per quedar i vull dir a qui pensi que serem un grup de passada que no s'equivoqui... No som un equip de passada, el que som és una passada d'equip.
Visca el nostra equip
I sobretot... visca Capdepera."