Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1011
Més per Mallorca,  ha estat el primer partir en presentar les seves llistes al Consell de Mallorca i al Govern Balear


 

En la candidatura que opta al Govern de les Illes, encapçalada per Lluís Apesteguía, es pot destacar la presència de Ferran Rosa en el tercer lloc. En Ferran és nascut a Palma (1989), però està molt relacionat amb Capdepera, son pare Joan Manuel Rosa és col·laborador de Cap Vermell (Somni de Capdepera). Actualment és gerent de l’Institut Balear d’Energia. El juliol de 2021 li vam fer una extensa ( i interessant)  entrevista  a Cap Vermell.

En la candidatura al Govern de les Illes hi troben en el nombre 15 al jove gabellí Joan Campins Melis. En Joan malgrat haver viscut els darrers anys a Barcelona, ha seguit molt relacionat amb la política illenca, essent fundador del grup juvenil Mallorca Nova. Recentment s'ha llicenciat en Economia i està estudiant el darrer curs de Ciències Polítiques.

La gabellina Magdalena Nebot "Raia" hi anirà en els llocs d'honor, és a dir als llocs de reserva. Na Magdalena és una militant històrica i parrticipa activament a l'Associació per a la Recuperaciño de la Memòria Històrica.

«Som la candidatura de les polítiques valentes, de l’esquerra transformadora, que no es planta davant ningú i que només té un únic compromís, que és amb la ciutadania d’aquesta terra. Assumim el repte de liderar el Govern i el Consell a partir de maig de 2023» Va recordar en Lluís Apesteguia a l’Assemblea General de Més.

 
Ferran Rosa, Núria Garcia, Joan Campins i Magdalena Nebot



La candidatura al Consell de Mallorca és liderada per l’artanenc Jaume Alzamora, també lligat a Capdepera (va ser professor de l’IES Capdepera fins que es dedicà la política). A la presentació va recordar que «Som una llista de dones i homes compromesos amb el progrés i la transformació de Mallorca, i volem continuar guanyant drets i oportunitats per a totes i tots, consolidar el treball fet aquests anys i liderar unes polítiques de futur».

En el nombre 22 de la candidatura hi trobem a na Nuria Garcia Caballeria, regidora i portaveu de Més per Capdepera a l’Ajuntament.