Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 856
Visita de la directora insular d'Infraestructures, Olga Martínez; el coordinador en cap, Miquel A. Sagrera; i el cap de Servei d'Explotació i Conservació, Tòfol Massanet, per a cercar solucions al problema d'acumulació d'aigües pluvials.


El batle de Capdepera Rafel Fernández i els regidors municipals han rebut la visita de la directora insular d'infraestructures, Olga Martínez, el coordinador en cap, Miquel A. Sagrera i el cap de servei explotació i conservació, Tòfol Massanet per cercar solucions al problema d'acumulació d'aigües pluvials a la zona baixa de l'avinguda Joan Carles I i a la cantonada del carrer Coconar de Cala Rajada.



El Departament de Mobilitat i Infraestructures s’encarrega de les obres de construcció, conservació, manteniment i d’ampliació de les carreteres insulars de la xarxa primària i secundària que són titularitat del Consell de Mallorca.



És d'esperar que es trobin les solucions adients per tal d'evitar les constants inundacions que sofreixen aquests i altres punts de Cala Rajada quan plou intensament. La pregunta seria, fins ara no se n'han adonat?