Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1181



A manca de més informació sobre el motiu del trencament de les canonades (emisari submarí) que aboca les aigües mar endins, ens han informat que avui matí s'ha romput i ha vessat a la platja de Son Moll.



Els socorristes han tancat la platja al bany i s'han iniciat les tasques per intentar adobar l'emissari. La regidora de Medi Ambient ens ha comunicat que s'ha tancat la platja com a mesura preventiva i durant el mateix matí s'han començat les gestions per aturar el vessament. També ha indicat que s'ha descartat que hagi estat provocat per les obres del passeig.



Aquest vessament ha provocat certa indignació entre els banyistes. Recordem que no és la primera vegada que es produeixen aquests fets en Son Moll. Esperem que s'hi trobi una solució perquè no  torni a passar, tenint present que es tracta d'una platja amb gran afluència de banyistes i visitants.





D'altra banda hem pogut constatar que les obres de reparació s'han iniciat. L'endemà la platja presentava aquest aspecte, encara amb bandera vermella i tancada als banyistes, el tram on es feia feina buit i a l'oposat ple de gent prenent el sol.