Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1542
Dos mesos després del temporal Cèlia


L'apiconadora no atura ni un moment. El ta-ta-ta-ta-ta és constant i t'entra dins de l'enteniment. Mentres els turistes, mòbil en ma, contemplen l'espectacle gratuït per veure si poden enregistrar en directe la caiguda del mural de Gustavo. No hi falta representació de la gent gran que també contempla, entretinguda, l'anar i venir de la pala.

Moltes preguntes són a l'aire. Les respostes, també. A l'altra banda del moll qui més qui manco és enginyer. 



El cert és que ja ha començat la demolició del mur del moll. Piconadora per un costat i pala per l'altra. De moment no han tocat el mural de Gustavo. De fet el projecte i la intenció és que quedi. Si es poden recuperar les rajoles, es recuperaran i en cas contrari es comanaran de noves. 



També hem vist, a banda de l'acumulació d'escombraries, moviment de blocs de ciment que estaven a l'altra banda del moll, dins de la mar. No sabem el perquè d'aquests moviments. Si és que estaven mal col·locats, si molesten per posar els nous. Ni idea.



El cert és, com ja diguérem fa dos mesos quan el temporal Cèlia, que s'havien posat pedres al voltant del mur i dels passeig de Cala Gat per tal de minvar les onades que entraven de pla quan entrava el llevant.







Sembla que la feina ja no aturarà i que aprofitaran el bon temps estival per enllestir tot el possible el nou dic. De fet a Sa Gravera esperen dos exèrcits de guerrers de formigó a punt per entrar en combat amb les ones.