Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 991
Els Socialistes de Capdepera reelegeixen Rafel Fernández com a secretari general amb l’objectiu d’assolir la majoria absoluta a la batlia el 2023




 

L’assemblea de l’Agrupació Socialista de Capdepera ha reelegit Rafel Fernández com a secretari general amb l’objectiu de revalidar la batlia el 2023, però en aquesta ocasió amb majoria absoluta. Ha acompanyat Fernández en la seva reelecció la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca i presidenta del Consell, Catalina Cladera.

Fernández ha volgut començar la seva intervenció donant les gràcies a l’equip de govern per la “tasca ingent” feta aquests prop de tres anys de legislatura, especialment durant la pandèmia, la qual ha reconegut que ha posat les coses molt difícils per a tots els governants.

El socialista, però, ha exposat que “ara estam en un període molt important, amb la renovació de l’executiva” i a poc més d’un any de les eleccions autonòmiques, insulars i locals. “És hora de posar-nos les piles i de començar a fer feina per guanyar unes eleccions que seran complicades”, ha exposat.

És per això que Fernández ha demanat el màxim compromís a la renovada executiva i a la resta de la militància dels Socialistes de Capdepera. “Hem d’estar més actius que mai per poder explicar tot el que hem fet els socialistes, tant des de l’ajuntament com des del Consell de Mallorca i el Govern de les Illes Balears, amb les companyes Catalina Cladera i Francina Armengol”.

Per la seva banda, la Secretària General dels Socialistes de Mallorca, Catalina Cladera, ha remarcat l’objectiu per al 2023. “Tenim un objectiu importantíssim, que és repetir que Capdepera sigui vermella a les pròximes eleccions”, ha demanat, recordant que “tot i que sigui una tradició, mai no hem de donar per feta cap victòria; s’ha de treballar cada dia”.

Així, la socialista ha demanat a l’executiva i a tota la militància dels Socialistes de Capdepera que surtin des de demà mateix, porta a porta, a explicar el projecte socialista per revalidar el 2023 la batlia del municipi amb majoria absoluta.

Comissió Executiva dels Socialistes de Capdepera:

President: Fernando Peñalver

Secretari General: Rafel Fernández

Secretària d’Organització: M. Ángeles Piñeiro

Secretària d’Igualtat: Mónica Viejo

Secretària d’Economia: Lorena Molinillo

Secretari de Polítiques Transversals: Toni Ferrán

Secretària de Política Municipal: Carmen Corraliza

Vocals: Juan Mercant, José Antonio Moyà, Pep Uceda i Magdalena Albertí