Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1219
 Després de cinc anys gestionat per l'associació que ha treballat per crear la inclusió de les persones amb diversitat funcional a través del lleure.

 
 

Capdepera Integra com a projecte d'activitats d'oci adaptat és un recurs específic i organitzat, guiat pels principis d'inclusió social, normalització i orientació individual a l'usuari, el qual està dirigit a adolescents i adults amb diversitat funcional intel·lectual residents al municipi de Capdepera.

Es prestaran els suports necessaris perquè les persones usuàries del servei puguin dur a terme activitats d'oci i temps lliure que fomentin la seva inclusió social.

Ahir dijous, 7 d'abril,  el regidor de Benestar Social, Javier Garcia va donar la benvinguda als familiars i als participants acompanyat de la coordinadora de l'àrea de Benestar social i les integradores socials que desenvoluparan el projecte.

L'Ajuntament vol donar les gràcies a tots els voluntaris i voluntàries de l'associació SOM AQUÍ GABELLINS que durant aquests anys han desenvolupat el projecte i en especial a la seva presidenta Esperanza Izquierdo.