L'Ajuntament de Capdepera, a través de l'Àrea de Serveis Socials, ha posat en marxa diferents activitats grupals de caire social, familiar i de creixement personal amb l'objectiu que els ciutadans del municipi hi puguin participar.



Aquesta passada setmana es va iniciar el programa de competències familiars amb la Universitat de les Illes Balears. La primera sessió va servir per fer les presentacions de les famílies, donar inici al programa fent una introducció sobre els temes que es tractaran i la motivació cap al canvi com a objectiu principal del curs.



També es va iniciar el taller de maneig d'estrès que degut a la gran demanda s'ha ampliat a dos grups i que va dirigit a dones majors de 20 anys del municipi. En aquesta formació l'objectiu és l'autoconeixement, aprendre estratègies per fer front a l'estrès, a les emocions i a l'autoestima entre altres.





El regidor de Serveis Socials, Javier Garcia Sanchez: "Continuarem fent feina per crear i apropar a Capdepera activitats grupals que puguin ser de l'interès de la gent, i ajudin a les persones en els problemes quotidians i a gestionar els sentiments". També ha volgut destacar la importància de totes aquestes activitats grupals, dirigides als ciutadans del municipi i que tan bona acollida han tingut en la primera convocatòria.