Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1491
Un d'ells cau damunt un cotxe que circulava per allà en aquell moment. No hi ha hagut danys personals. La Borrasca Blas fa estralls.



Al voltant de les 11 hores una ràfega forta de vent ha tomat dos pins del carrer de l'Agulla. Un d'ells ha caigut damunt d'un cotxe que passava justament per allà en el moment de la caiguda. El cotxe ha quedat malmès però no hi ha hagut danys personals del conductor, més que l'ensurt corresponent.
Ràpidament la policia ha tancat el carrer i la brigada ha contactat amb COEXA, que ha començat la feina de retirar els dos pins.



Aquest és un dissabte de molt de vent. Les previsions són de ràfegues de 70-90 km/h en general, i puntualment 100 km/h. Tot això sota la influència de la borrasca Blas. Hem de recordar que continuam en AVÍS TARONJA per vent i mala mar i AVÍS GROC per pluja i per tant extremar les precaucions a les cases i al carrer.



El carrer de l'Agulla, a aquest ritme, quedarà aviat sense pins. Primer no les cuiden, llavors els hi lleven el brancam inferior que els dona estabilitat. Al quedar sols la copa a una alçada de més de cinc metres, l'efecte vela està servit. Llavors sols cal esperar que una ventada les arrabassi. Un despropòsit que ja hem denunciat en altres ocasions.



Agraïm als lectors que ens han enviat les fotografies i que fan de Cap Vermell un noticiari d'actualitat.