Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1180


El passat cap de setmana, 23 i 24 d’octubre, van tenir lloc unes jornades de formació del Partit Popular de Balears a l’ VIVA Suites & Spa de Cala Mesquida. En aquestes jornades hi han participat més de dos-centes persones encapçalades per na Marga Prohens, presidenta del Partit Popular de Balears i Llorenç Galmès, president dels populars de Mallorca.

Les jornades s’han centrat en tres temàtiques diferents; una sobre comunicació titulada ‘la comunicació que captiva’ amb Alexander Cortès, periodista expert en crònica política i cap de comunicació del PP de Balears; Francesca Vidal, experta en Oratòria i imatge i Jéssica Aguiló, Community Manager de A3Media.

Un altra sobre economía per a ‘Construir una Mallorca millor’ amb representants de diferents sectors empresarials de les illes. Hi ha participat Jaume Colombás, president d’Arema Restauració; Antoni Gayà, president de la Federació d’Empresaris del Comerç de Balears (AFEDECO); Nofre Pascual, vocal de la junta directiva de la Federación Balear de Transportes (FEBT) i Miguel Pérez-Marsá, president de l’Associació d’Oci Nocturn i entreteniment (ABONE).

També s’ha parlat de ‘municipalisme, com a vía al benestar’ de la mà del batle de Saragossa, Jorge Antonio Azcón.

A l’acte de clausura de les jornades ‘Sempre Endavant’ també hi ha assistit la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Madrid i Presidenta del Comitè de Drets i Garanties del PP Nacional, Andrea Levy.