Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2208
No ha quedat cap resta de la botiga. No hi ha hagut danys personals. Fins a sis camions dels bombers han comparegut per apagar el foc. Intens olor de plàstic cremat i fum a tot el carrer i plaça de l'Orient





Poc abans de les 16h el carrer Col·legi s'ha omplert de fum. Els veïnats alarmants han sortit al carrer i han avisat a la policia i bombers. En aquest cas, més certa que mai, la ràpida intervenció dels bombers i protecció civil de Capdepera ha fet que els foc no s'estengués a cases veïnades. 
Els baixos de la lavanderia industrial han quedat totalment calcinats degut a la virulència del foc i el material inflamable amb el que treballen. Tot i l'espectacularitat de les imatges no s'ha hagut de lamentar cap dany personal. 



En aquests moments no hi havia ningú a la botiga, ni als pisos de dalt (sols dos cans que han pogut ser rescatats sans i estalvis). Tot i que es desconeixen les causes, es pensa que molt probablement s'ha degut a un curtcircuït elèctric, però s'ha de confirmar.

Justament el matí, els treballadors havien anat a Palma a dur les comandes més voluminoses, per tant tampoc saben què ha pogut passar.



Fins a sis camions dels bombers han comparegut per apagar el foc, a banda dels efectius de la policia local i protecció civil. El carrer Col·legi ha quedat tallat al trànsit. Es respirava una forta olor de plàstic cremat i fum. Cap a les 18h ha quedat apagat. Però el bombers han quedat per refredar l'espai. Han intervingut 17 bombers dels parcs d'Artà, Manacor, Alcúdia i la Prefectura.








També els veïnats han col·laborat en apagar l'incendi per la part del corral.



L'incendi ha afectat a la xarxa elèctrica del carrer. GESA ha tallat el corrent i es disposa a reparar-ho en les properes hores.





Una vegada es refresqui la zona cremada es comprovarà l'estat de les bigues que són de fusta per veure si afecta als pisos superiors.



Així ha quedat l'interior de l'edifici:



A les 22 hores els electricistes encara feien feina per adobar el cablejat elèctric i els bombers controlaven l'estat de la zona cremada i que no hi hagués revifades.



Algunes imatges rebudes 








Estam redactant aquesta notícia que serà ampliada així com anem rebent més informació